The Last Song book review by Eliza Dot

25. june 2011 at 20:26 | Eliza Dot |  books, movies, series
Ahojte, návštevníci! Konečne som dokončila tú toľko spomínanú recenziu. Všetci, ktorých to zaujíma (aj tí, ktorých to nezaujíma, je mi to jedno :D) si ju môžete pozrieť v celom článku. Enjoy^^ A hlavne komentujte ako diví :D

 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Kikuš Kikuš | Web | 25. june 2011 at 22:14 | React

díky :D

2 *Nessa *Nessa | Web | 25. june 2011 at 22:16 | React

jj přesně :/

3 SimusQa SimusQa | Web | 26. june 2011 at 9:28 | React

Celkem dobrý :))

4 Neliss "Nellie" Screamers Neliss "Nellie" Screamers | Email | Web | 26. june 2011 at 9:28 | React

Link na GG knihy: http://www.4shared.com/folder/1G8kYZN7/Gossip_Girl_Novels.html

Recenziu si idem pozrieť.:)

5 Neliss "Nellie" Screamers Neliss "Nellie" Screamers | Email | Web | 26. june 2011 at 9:33 | React

Okej.:) Nápad sa mi páči, sama by som rada niečo takéto spravila, keby som sa nebála, kto mi prilezie na blog.

Kniha nevyzerá ako môj štýl, ale dobrá recenzia, vyjadruješ sa na úrovni a tak.:)

6 creative mary creative mary | Web | 26. june 2011 at 11:49 | React

pekne si to spracovala :)

7 Vicky Vicky | Web | 26. june 2011 at 12:04 | React

Kdo by nebral :D i když sem s timhle vůbec nepočítala! :D všichni ty kluci co tam zamnou chodili ( :DD ) byli tak od 16-23 :P :D a mě je 14  ! :DD sem se proto divila, proč dou zrovna za mnou :D nevim no :D

8 BA College BA College | Web | 26. june 2011 at 14:09 | React

Ahoj:) Nemáš chuť zažít dobrodružství přimo na blogu? Stačí se přihlásit do naší RPG - http://rpg-blindart-college.blog.cz a určitě nebudeš litovat. Užiješ si spolu s námi pěkné RPG prázdniny. Tak neváhej a přihlaš se!:)

9 Denie* Denie* | Web | 26. june 2011 at 14:29 | React

Tak to som rada, že sa ti menovka páči :))

Začiatok vyzerá parádne, ale pozriem si to neskôr, teraz je zapnutý tv ;)

10 Leela Leela | Web | 26. june 2011 at 16:07 | React

Psala jsi mi o spřátelení a já ti odpověděla kladně, jenže sis mě ještě nepřidala.. Mam to brát tak, že už to neplatí?

11 ..::GirL WiTh SmiLe =):.. ..::GirL WiTh SmiLe =):.. | Web | 26. june 2011 at 18:00 | React

Už si čítala Pád?..super..:)..tak sa teš na Súženie..:D..ja som sa od tej knihy ani nepohla..:D..iba keď som musela urgentne odbehnuť na záchod..:D..

a musim ťa pochváliť..super video..parááda..^ ^

12 Denie* Denie* | Web | 27. june 2011 at 19:53 | React

Fíha, dobré :) Super spracované video, len škoda, že ťa veľmi dobre nepočuť a to som mala zvuk na ntbk naplno :D Potom mi pesnička začala hučať...ale inak fakt perfektné ! :)

13 Yuki Tenshi Yuki Tenshi | Web | 8. october 2011 at 20:36 | React

Dobra ústna recenzia i keď radšej ich čítam ako počúvam. Dam ti menšiu radu menej počuvaj výraj hmmm :D Ale ináč skvelé. Asi každý charakter tam bol niečim jedinečný možno preto bola kniha písaná štýlom pohladu iného charakteru ( každa kapitola mala iný pohlad). Myslím si ža každý tam mal svoje miesto dokonca aj Marius ći Blaze bez nich by sa nestalo tolko vecí a možno by to v konečnom dôsledku any nedopadlo ako to dopadlo.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement